Telefonszámom:  70-633-4478

 

Szülés utáni hasformálásKis gyerek kis has, több gyerek nagy has? Á dehogy! Ahogy megszületik gyermeked, gyermekeid, foglalkozz az apró jövevénnyekkel. Az első pár hónap egyáltalán nem lesz sétagalopp.

És mi lesz 5-7 hónap után? Látod - aggodalomra semmi ok szépen fejlődik. És veled mi van...?

Most itt az idő, hogy magaddal is törődj egy picit. Tornázz, ügyelj étkezésedre, mozogj sokat, mert ez sokat segíthet tested visszaalakításának első lépéseiként. Ugye?

Meglátod szépen formálódsz, de vannak olyan szövetrétegek, melyekhez a segítségünk kell. Jelentkezz bátran, mert eddigi vendégeink szerint "hozzánk képest a legnyagobb varázsló is csak kezdő, amilyen gyorsan és szépen lefaragjuk pocidat és rendbehozzuk tested a szülést követően..."A kezelés sorozat megkezdése előtt legalább egy órán keresztül fogunk beszélgetni minden olyan körülményről, ami lényeges lesz a hasad vissza alakításához. Diétázni az anyatejes táplálási periódusban egészen biztosan nem fogsz. Mindenekelőtt gyermeked egészsége és a biztonságosan gyors eredményeket tartjuk majd szem előtt a kezelések során.


Várhatóan az alábbi eljárásokkal fogunk kezelni - heti 2-3 alkalommal*:

  • Ultratone® bio-computeres alakformálás

Komfortos, személyre szabott elektronikus bio-stimulációs tréningjeink alapossan átdolgozzák a testes formáló nagy tömegű izomzatod, kötőszöveteid. Rövid idő alatt formába hozzák és felüdítik tested, jó keringést biztosítanak a felesleges szöveti lerakódások eltávolításához.

  • New Velashape™

4 az 1-ben - a kezelés műtéti beavatkozás nélkül formálja át és karcsúsítja az alakot. A New Velashape™ fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedő hatékonyságú orvos- esztétikai eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére tested legváltozatosabb zónáin.

  • 3-MAX & Hexapoláris Rádiófrekvencia

Relaxációs élményű legújabb hexapoláris rádiófrekvenciánk kényeztetően meleg masszázskezelése csodálatos javulást eredményez laza-, petyhüdt szövetek és zsíros lerakódások esetén.

  • Hullámzó gépi masszázs

Pihentető, kellemes, ellazító, méregtelenítő masszázsunk csökkenti az ödémát, a derekad, hasad és lábaid körfogatát, simítja narancsbőröd. 

  • Wiener aromafáslizás

Természetes alapú bőrszépítő, feszesítő, zsírbontó hatóanyagokkal négyszeres hatékonysággal szabadítjuk meg tested a nem kívánt centiméterektől, felesleges méreganyagoktól és a cellulittól.

(* a kezelési tervedet személyes konzultációt követően állítjuk össze)


Nézd csak meg hogyan alakul át két hónap alatt egy háromgyermekes édesanya hasa:

     

A szülés utáni rehabilitációs kezeléseikre saját módszereink vannak, mindenkinek egyénre szabottan.
A képeken PHOTOSHOP korrekciót  soha nem végzünk, eredetiben megtekintehtőek szépségklinikánkon.


A kezeléseidet mi fogjuk irányítani / végezni: 
 

Esetedben erre kell különösen figyelni:

Izomszerkezet

75%

Folyadékfogyasztás beállítása

28%

Bőr feszesítése

85%

Lágyszöveti zsírbontás

19%

Nyirokkeringés javítása

70%

Jelentkezz be bátran, nálunk csak a hasadból veszítesz...

Nevem:(*)
Kérlek írd ide a neved.

Telefonszámom:(*)

E-mail(*)
Invalid email address.

Mikor hívhatunk?

(*)

  FrissítInvalid Input

Partnereink

   laserbeauty.hu               Velashape.hu               Wiener Kosmetikum webáruház               Center Kft.               Medi Beauty Kft.

Nem árt tudni...

Ha elhatároztad magad, hogy változni fogsz nagyon sok ERŐT kell merítened, hogy legyőzd ÖNMAGAD. A körülményeidet nem kell legyőznöd, de a kifogások nem állhatnak utadba! - Hiszen elhatároztad magad ugye? Nálunk megismered Önmagad. Pontosan fogod tudni, hogy TE vagy erősebb, vagy a KIFOGÁSAID

Itt vagyunk

Nyitvatartásunk

Hétfő
9.00 - 20.00
Kedd
Oktató Nap / Hívj
Szerda
9.00 - 20.00
Csütörtök
Orvosi Nap / Hívj
Péntek
9.00 - 20.00
Szombat
ZÁRVA
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk