Szülés utáni hasformálás   ► Anya csak egy van! És ez így van rendjén... 

Kis gyerek kis has, több gyerek nagy has? Á dehogy! Ahogy megszületik gyermeked, gyermekeid, foglalkozz az apró jövevénnyekkel. Az első pár hónap nem lesz sétagalopp. És utána? Aggodalomra semmi ok, hozzánk képest a legnyagobb varázsló is csak kezdő, amilyen gyorsan és szépen lefaragjuk pocidat és rendbehozzuk tested a szülést követően.

A kezelés sorozat megkezdése előtt legalább egy órán keresztül fogunk beszélgetni minden olyan körülményről, ami lényeges lesz a hasad visszaalakításához. Diétázni az anyatejes táplálási periódusban egészen biztosan nem fogsz. Mindenekelőtt gyermeked egészsége és a biztonságosan gyors eredményeket tartjuk majd szem előtt a kezelések során. 

Várhatóan az alábbi eljárásokkal fogunk kezelni - heti 2-3 alkalommal*:

Ultratone® bio-computeres alakformálás - komfortos, személyre szabott elektronikus bio-stimulációs tréningjeink alapossan átdolgozzák izomzatod, kötőszöveteid. Rövid idő alatt formába hozzák és felüdítik tested.

New Velashape™ - 4 az 1-ben - a kezelés műtéti beavatkozás nélkül formálja át és karcsúsítja az alakot. A New Velashape™ fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedő hatékonyságú orvos- esztétikai eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére tested legváltozatosabb zónáin.

Rádiófrekvencia - a relaxációs élményű legújabb hexapoláris rádiófrekvenciánk kényeztetően meleg masszázskezelése csodálatos javulást eredményez laza-, petyhüdt szövetek és zsíros lerakódások esetén.

Hullámzó gépi masszázs - Pihentető, kellemes, ellazító, méregtelenítő masszázsunk csökkenti az ödémát, a derekad, hasad és lábaid körfogatát, simítja narancsbőröd.

Wiener aromafáslizás - természetes alapú bőrszépítő, feszesítő, zsírbontó hatóanyagokkal négyszeres hatékonysággal szabadítjuk meg tested a nem kívánt centiméterektől, felesleges méreganyagoktól és a cellulittól.

(* a kezelési tervedet személyes konzultációt követően állítjuk össze)

A szülés utáni rehabilitációs kezeléseikre saját módszereink vannak, mindenkinek egyénre szabottan.
A képeken PHOTOSHOP korrekciót nem végzünk,
eredetiben megtekintehtőek szépségklinikánkon.

A kezeléseidet mi fogjuk végezni: