Az elfoglalt anyuci  ► első a család, no de ennyire ? ...

Ismerős? Kicsik a gyerekek, szalad a lakás, apuci szereti a pocakját muszály sokat főzni.... Ha mindíg, és minden helyzetben a családod az első, bizony könnyen megvastagszik a  derekad, mert ezt a szituációt valóban nehéz megemészteni. Foglalkozz magaddal itt az idő!

A kezeléssorozat megkezdése előtt érdemes egy alaposan átgondolt táplálkozási rendszert kialakítani, megfontolni, mivel a leadott kilók nagyban hozzásegítenek bennünket az alakformálási sikerekhez. Itt nem csak a hasra kell fókuszáljunk, de bizony a test egyéb részeit is meg kell zabolázni. Nem kell aggódni mi mindent el fogunk követni a nyirokkeringés és anyagcsere harmonizálásáért, ám ebben neked, mint aktív vendégünknek is intenzív szerepet kell vállalni.

Várhatóan az alábbi eljárásokkal fogunk kezelni - heti 2 alkalommal*:

A" Zsírgyalu® - görgőfejes gépi masszázskezelés - több fázisú kíméletes vákuum technológiánk egyedülálló nagy kiterjedésű, illetve lokális narancsbőr kezelésére, striák halványítására és a kötőszöveted feszesítésére.

Ultratone® bio-computeres alakformálás - komfortos, személyre szabott elektronikus bio-stimulációs tréningjeink alapossan átdolgozzák izomzatod, kötőszöveteid. Rövid idő alatt formába hozzák és felüdítik tested.

New Velashape™ - 4 az 1-ben - a kezelés műtéti beavatkozás nélkül formálja át és karcsúsítja az alakot. A New Velashape™ fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedő hatékonyságú orvos- esztétikai eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére tested legváltozatosabb zónáin.

Rádiófrekvencia - a relaxációs élményű legújabb hexapoláris rádiófrekvenciánk kényeztetően meleg masszázskezelése csodálatos javulást eredményez laza-, petyhüdt szövetek és zsíros lerakódások esetén.

Hullámzó gépi masszázs - Pihentető, kellemes, ellazító, méregtelenítő masszázsunk csökkenti az ödémát, a derekad, hasad és lábaid körfogatát, simítja narancsbőröd.

Wiener aromafáslizás - természetes alapú bőrszépítő, feszesítő, zsírbontó hatóanyagokkal négyszeres hatékonysággal szabadítjuk meg tested a nem kívánt centiméterektől, felesleges méreganyagoktól és a cellulittól.

(* a kezelési tervedet személyes konzultációt követően állítjuk össze)

Vendégünk 12 alkalmas kombinált kezelésen vett részt, intenzív lúgosító diétával, fogyott 3,21 kg-t,
a szervezetében a mért ph érték 6.2 -ről, 7.43 -ra javult.
  Haskörfogata és elért kontúrjai a kezelés óta is stabilak. Kontroll 2013. januárban.
A képeken PHOTOSHOP korrekciót nem végzünk,
eredetiben megtekintehtőek szépségklinikánkon.

A kezeléseidet mi fogjuk végezni: