Bízunk benne, hogy az elmúlt 9 hónap melyet áldott állapotban töltöttél egy új tapasztalatokban gazdag, rendkívüli utazás volt. Szervezeted drámai és megerőltető változásokon ment keresztül - egy csepp test és csepp kis lélek is benned erősödött, benned fejlődött. Mire e világra érkezett már alaposan gyarapodott súlyocskája valamint méretei egyaránt. E súlygarapodásnak TE MAGAD adtál teret azáltal, hogy tested kitágult, és mint védőburok vette körül e csöppnyi fejlődő kis Isteni magvacskát.

Gratulálunk! A lehető legszebb dolog történt veled - Anya lettél...

Szinte minden édesanya igyekszik gyermekei megérkezését követően mielőbb visszanyerni eredeti alakját, ebben nem te vagy az egyetlen. Sokak számára bizony kihívás, hogy a hasi zónák nagyon lassan és kitartó edzésteljesítményt követően alakulnak csak vissza.

DE NEM NÁLUNK!

Miért is?

- Mert veled együtt elérjük, hogy ismét büszke lehess alakodra

- Mert veled együtt elérjük, hogy mindennapi elfoglaltságaid mellett is formálódj

- Mert veled együtt elérjük, hogy azok a területek melyeket nem lehet diétával, tornával fogyasztani formálódjanak

- Mert veled együtt elérjük, hogy azok a ruháid melyeket kedveltél ismét tökéletesen simuljanak rád

- Mert veled együtt elérjük, hogy párod számára ismét a régi legyél

 

Mi a teendőd, ha szeretnél résztvenni a biztonságos alakformáló programunkban?

A kezeléseink elsődlegesen a test izomcsoportjait érintik, ezeket speciális gépeink segítségével fogjuk átmozgatni és megtornáztatni. Azon szövetrészek, melyek a szervezet számára nem szükséges anyagokat tárolják, nagyon csekély mértékben, vagy egyáltalán nem kerülnek kezelésre. Míg az anyatejes táplálási szakasz tart nem alkalmazunk olyan kezeléseket, melyek a méreganyagok intenzív nyirokrendszerbe beürülését idézik elő.

1.) Amennyiben kizárólag anyatejes táplálási módot folytatsz, mindenképpen megvárjuk míg gyermeked 4 hónapos lesz, ha nem táplálod gyermeked saját anyatejjel, gyere bátran a kezeléseket elvégezzük testeden.

2.) Vegyes táplálás esetén (anyatej&tápszerek) ez a típusú kezeléssorozat egyáltalán nem jelent rizikófaktort.